Skip to content Skip to footer

Hallo! Ik ben Jessica Steur, de oprichter van Happybyhealth.nl. Mijn passie voor fitness en gezondheid is meer dan alleen een hobby; het is een levenswijze die ik graag met jullie deel.

Mijn reis begon enkele jaren geleden toen ik op zoek was naar manieren om mijn eigen gezondheid te verbeteren. Ik ontdekte al snel dat een combinatie van regelmatige lichaamsbeweging en een uitgebalanceerd dieet niet alleen mijn fysieke, maar ook mijn mentale welzijn aanzienlijk verbeterde. Deze positieve veranderingen inspireerden mij om dieper in de wereld van fitness en gezondheid te duiken.

Op Happybyhealth.nl vind je een schat aan informatie over hoe je een gezondere levensstijl kunt aannemen en onderhouden. Van uitgewerkte trainingsplannen en voedingstips tot adviezen voor mentaal welzijn; alles wat ik leer en ervaar in mijn fitnessreis, deel ik hier met jullie.

Mijn missie met deze website is om jou te motiveren en te ondersteunen in je reis naar een gelukkiger en gezonder leven. Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om zijn eigen welzijn te transformeren, en met de juiste hulpmiddelen en ondersteuning is dat doel binnen handbereik.

Dank je wel voor het bezoeken van Happybyhealth.nl. Ik hoop dat je inspiratie vindt in de content en dat het je helpt om gezonde keuzes te maken, elke dag weer. Samen kunnen we een community opbouwen waarin we elkaar aanmoedigen om onze beste zelf te zijn. Laten we samen gelukkig zijn door gezond te zijn!